standard-title Настаняване

Настаняване

Резервирай сега!

Бунгала

Зареждане на …

В момента къмпинга разполага с 32 уютни бунгала с две единични или едно двойно легло. Всяко бунгало е с покрита тераса, с маса, столове  и хамак. Бунгалата не разполагат със собствен санитарен възел и се ползват двете ремонтирани санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ кабини и външни душове с топла вода и вътрешни и външни мивки.

Каравани и кемпери

За Кемперите и Караваните има осигурени над  35 места в гората, като има изградени достатъчно колонки за подвързване на ток и вода.

Палатки

Зареждане на …

В гората има места за около 70 палатки.

Условия при резервация

Не се приемат резервации за палатки, можете да направите резервация за бунгало, кемпер или каравана.

Резервацията важи само при предплата от 30% върху цялата сума, преведена по банковата ни сметка, която ще Ви предоставим.

Час на настаняване – след 14.00ч. | Час на тръгване – до 12.00ч.

В случай на анулиране на резервацията, предплатата се възстановява, само ако анулирането е станало не по-късно от 15 дни от датата на програмираното пристигане.

В случай на анулиране на резервацията в рамките на по-малко от 15 дни, на клиента се възстановява 50% от сумата на предплатата, а ако анулирането стане по-малко от 7 дни преди датата на настаняване, предплатата не се връща.

В случай на анулиране на резервацията по време на престоя, клиентът се задължава да плати 50% от останалата сума до края на престоя си.

В случай, че резервацията става в дните петък, събота или неделя, сумата на предплатата трябва да се внесе в банковата сметка най-късно до 72 часа преди датата на настаняването, в противен случай резервацията се анулира автоматично.

Клиентът е длъжен да се информира за правилника на къмпинга, който може да получи на рецепцията в деня на пристигането си. Настаняването и престоят означават съгласие с условията на правилника на къмпинга.