Бунгала

В момента къмпинга разполага с 40 уютни бунгала с две единични или едно двойно легло. Всяко едно бунгало се състои от две стаи с отделен вход. Едната стая е с двойно легло, другата с две единични легла. Всяко бунгало е с покрита тераса, с маса, столове, хамак, и хладилник, който е поставен на терасата. Бунгалата не разполагат със собствен санитарен възел и се ползват трите ремонтирани санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ кабини и външни душове с топла вода и вътрешни и външни мивки. Санитарни помещения са 3 и са в ново, перфектно състояние. Бунгала № 12,13,14,15 в стаите имат поставени разтегателни фотьойли. Всяко бунгало разполага с хладилник.

Места за каравани и кемпери

За Кемперите и Караваните има осигурени над 50 места в гората, като има изградени достатъчно колонки за подвързване на ток и вода.

Палатки

В гората има места за около 180 палатки.

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС


Условия при резервация

Не се приемат резервации за палатки, кемпер или каравана за по-малко от 5 дни, можете да направите резервация за бунгало White Pearls и Seahorse за минимум двудневен престой. Минимален престой за вила Bali е 3 нощувки, за вили Turquoise и Sunrise - 4 нощувки.

Резервацията важи само при предплата от 50% върху цялата сума, преведена по банковата ни сметка, която ще Ви предоставим.

Заплащане за ползваните услуги се прави предварително, най-късно в деня на настаняване.

Час на настаняване – след 14.00ч. | Час на тръгване – до 12.00ч.

В деня на заминаване, ако стаята не е освободена до 12:00ч. всеки последващ час се заплаща 10лв.

Разполагането на каравани, кемпери и палатки се извършва във времето от 9:00 до 23:00 часа.

В случай на анулиране на резервацията, предплатата се възстановява, само ако анулирането е станало не по-късно от 15 дни от датата на програмираното пристигане.

В случай на анулиране на резервацията в рамките на по-малко от 15 дни, на клиента се възстановява 50% от сумата на предплатата, а ако анулирането стане по-малко от 7 дни преди датата на настаняване, предплатата не се връща.

В случай на анулиране на резервацията по време на престоя, клиентът се задължава да заплати цялата сума до края на престоя си.

В случай, че резервацията става в дните петък, събота или неделя, сумата на предплатата трябва да се внесе в банковата сметка най-късно до 72 часа преди датата на настаняването, в противен случай резервацията се анулира автоматично.

Клиентът е длъжен да се информира за правилника на къмпинга, който може да получи на рецепцията в деня на пристигането си. Настаняването и престоят означават съгласие с условията на правилника на къмпинга.

Цена и за престой на домашни любимци 5лв. на ден.