Бунгала

В момента къмпинга разполага с 40 уютни бунгала с две единични или едно двойно легло. Всяко едно бунгало се състои от две стаи с отделен вход. Едната стая е с двойно легло, другата с две единични легла. Всяко бунгало е с покрита тераса, с маса, столове, хамак, и хладилник, който е поставен на терасата. Бунгалата не разполагат със собствен санитарен възел и се ползват трите ремонтирани санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ кабини и външни душове с топла вода и вътрешни и външни мивки. Санитарни помещения са 3 и са в ново, перфектно състояние. Бунгала № 12,13,14,15 в стаите имат поставени разтегателни фотьойли. Всяко бунгало разполага с хладилник.

Каравани и кемпери

За Кемперите и Караваните има осигурени над 50 места в гората, като има изградени достатъчно колонки за подвързване на ток и вода.

Палатки

В гората има места за около 180 палатки.

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС


Условия при резервация

Не се приемат резервации за палатки, можете да направите резервация за бунгало, кемпер или каравана.

Резервацията важи само при предплата от 30% върху цялата сума, преведена по банковата ни сметка, която ще Ви предоставим.

Заплащане се прави предварително в деня на настаняване.

Час на настаняване – след 14.00ч. | Час на тръгване – до 12.00ч.

В деня на заминаване, ако стаята не е освободена до 12:00ч. всеки последващ час се заплаща 10лв.

Разполагането на каравани, кемпери и палатки се извършва във времето от 9:00 до 23:00 часа.

В случай на анулиране на резервацията, предплатата се възстановява, само ако анулирането е станало не по-късно от 15 дни от датата на програмираното пристигане.

В случай на анулиране на резервацията в рамките на по-малко от 15 дни, на клиента се възстановява 50% от сумата на предплатата, а ако анулирането стане по-малко от 7 дни преди датата на настаняване, предплатата не се връща.

В случай на анулиране на резервацията по време на престоя, клиентът се задължава да плати 50% от останалата сума до края на престоя си.

В случай, че резервацията става в дните петък, събота или неделя, сумата на предплатата трябва да се внесе в банковата сметка най-късно до 72 часа преди датата на настаняването, в противен случай резервацията се анулира автоматично.

Клиентът е длъжен да се информира за правилника на къмпинга, който може да получи на рецепцията в деня на пристигането си. Настаняването и престоят означават съгласие с условията на правилника на къмпинга.

Цена и за престой на домашни любимци 5лв. на ден.