За Къмпинг Крапец

Camping, bar, sport & more

Къмпингът е разположен в най-северната част на Българското Черноморие и отстои на 2 км. северно от село Крапец. До него се стига по изцяло асфалитиран път, минавайки през центъра на селото и оттам 2 км. На север стигате до това райско, недокоснато от човека место. Местността е девствена и  красива, а в гората всеки намира прохлада в летните жеги. Необятната плажна ивица пред къмпинга е място за отдих, отмора и всякакви спортове- морски, плажни, традиционни и ектремни.

Заливът Крапец-Дуранкулак е наричан Раят на сърфистите на Черно Море ! Поради своите специфичини географски условия той е перфектното место за сърфинг и кайт-сърфинг  и е посещаван от хиляди и хиляди сърфисти почти през цялата година .

300 места за палатки, 100 места за кемпери и каравани, 5 вида бунгала

7 километра златна пясъчна ивица

Напълно оборудвани места за вашето семейно барбекю

Перфектни условия за сърф, кайт-сърф и спортни игрища

Дневен бар, ресторант и фреш маркет

Постоянен достъп до гореща вода и електричество

Плаж

Поглеждайки на Изток и на Север, човек не вижда друго освен изумрудено море и безкрайна златиста пясъчна ивица. Това е така, защото плажните ивици на Крапец и Дуранкулак се сливат и образуват един необятен пясъчен хоризонт, който се слива с морският. Плажната зона е дива, сякаш недокосната от човешки стъпки, дълга повече от 7 километра и на места достигайки  400 метра широчина. Плажът е с най-многобройни и дествени дюни по Северното Черноморие и попада в границите на Натура 2000 , като защитена територия и резерват. Това е едно от най-красивите и девствени места по Българското Черноморие. Всеки, вкусил от атмосферата на райският плаж Крапец усеща свободата, чува ударите на вълните и морския бриз, нашепващи свобода и безгранична наслада на сетива и чувства !

Защитена от закона , като резерват и важна част от НАТУРА 2000 крайбрежна ивица на Крапец- Дуранкулак е единственото напълно девствено кътче, което е останало по нашето Черноморско крайбрежие. Ето за това, апелираме и умоляваме най-сърдечно всеки един посетил това райско кътче, да опазва природата и да изжиявава своите прекрасни мигове в пълна хармония с нея!

Bar Sunrise

Барът се слави като пристанище за най-добри купони и е събирателна точка за всички усмихнати, свежи и позитоивни хора. Емблематичният бар ще ви посрещне с усмихнат персонал,прохладни тенти, чадъри и шезлонги . През деня барът е като сенчест оазис, а за летните нощи през юли и август ви гарантира купони и големи парти изненади !

На лятната Broadway сцена се провеждат десетки импровозрани концерти и хепънинги, а през първата седмица на август се провежда нашият традиционен арт-фестивал. На сцената на нашето лятно кино, всяка вечер напълно безплатно можете да изживеете назбравими моменти с чаша прохладно питие в ръка и прегърнати със своите любими хора !

Food & Mood

Неустоими деликатеси и рибни специалитети, прясно приготвена домашна и екологична храна, свежи градински зеленчуци, пресни плодове от селската градина, прясно набрани от нашият бустан дини и пъпеши, незабравими по вкус чушки и домати, пресни салати със свежо набраните заленчуци от селската градина, Домашна ракийка, Ледена наливна бира и освежителни напитки !

НИКЪДЕ ДРУГАДЕ !

Резервирай своята почивка в Крапец и се наслади на лятото

Правилник за посетителите и гостите на къмпинг Крапец

При настаняване  клиентът получава: входна карта, която трябва да е на разположение във всеки един момент, карта за палатка, която трябва да се закачи на видно място на палатката и стикер с номера на мястото, който трябва да се залепи на колата. Картите и стикерът се предават на рецепцията при отпътуване, а едновремнно с това клиентът получава своята сметка за пребиваването си.

Промени в данните на входната карта НЕ СЕ ДОПУСКАТ! Всяка промяна (отпътуване или пристигане на човек, автомобил посетител или гост) се заявява на рецепцията своевременно и се издава нова карта с актуланите данни.

Автомобилите на гостите в Къмпинг Крапец се паркират на специално определените за целта паркоместа. Всяко место се посочва изрично от персонала на къмпинга и всеки гост е длъжен да го спазва.

Посещения от гости се заявяват задължително предварително на рецепцията. Автомобилите на посетителите НЕ СЕ ДОПУСКАТ на теритоприята на къмпинга.Паркоместата са предназначени само и единствено за гостите на къмпинг Крапец.

Забранено е да се заема място в къмпингът с палатки, автомобили, кемпери и каравани , извън изрично определеното ви !

В деня на отпътуването , не по-късно от 12.00ч. Сте длъжни да освободите своето място и да сте се отправили към рецепцията за check-out . В деня на напускане клиентите имат възможност да останат на територията на къмпинга до 17.00ч ( later check-out)  ., като заплатят допълнителен престой , равен на 1/2 от стандартният.
На рецепцията на къмпинга имате възможност да се информирате, а нашата информционна дъска ще ви предостави цялата информация и ще ви подготви за вашата незбаравима почивак !

Помогнете да запазим природата!!!

Нека бъдем съврменни, възпитани и отговорни към природата личности !

МОЛЯ:

НЕ изхвърляйте фасовете си и всички други непотребни предмети на пясъка, дюните и в къмпинга. МОЛЯ, изполвайте специлано поставените контейнери за смет се грижите отпадъците, които оставяте след себе си да възможно най-малко.

Със своето грижовно и отговорно поведение всеки от нас подпомага за подобряване качеството на почивката си и дава своя принос в опазване на природата и намаляване на отпадъците.

БЛАГОДАРИМ ВИ НАЙ- СЪРДЕЧНО,че сте част от нашата инициатива за намаляване количеството на изхвърляните на отпадъци и съхраняване на прекрасната природа !!!

С една единствена цел, да опазим безценната природа и прохлдната гора ви информираме, че паленето на огън по какъвто и да е повод в къмпинга, така и на плажа е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО !!! Моля използвайте за ваше удобство и пълно кулинарно изживяване , специално изградените места за вълшебно лятно барбекю.

БЛАГОДАРИМ ВИ !!!

На територията на целият Къмпинг Крапец домашните любимци са добре дошли и ние се радваме да сме техни гостопримени домакини. Но бихме искали да ви напомним,че те се допускат само в откритите зони. Ето за това , най-настоятлени ви напомнянме,че в бунгалата домашни любимци НЕ СЕ ДОПУСКАТ и НЕ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ. Домашните любимци са разрешени в палатките, кемперите и караваните,на нашите гости, но техният собственик има НЕОТМЕННИМ АНГАЖИМЕНТ да се грижи затях и да не нарушават спокойствието посетителите на къмпинг Крапец ! Вярваме и стриктно изискваме от нашите гости да се грижат за нуждите на своите любимци и старателно да почистват след тях, по начин по  който всяка част от къмпингът да е кристално чиста, както винаги е !

Като съвременни и цивилизовани личности ние всички сме наясно,че използването на общите части (тоалетна, баня и др.) от домашните любимци е меко казано НЕУМСЕТНО, а според правилата създадени от екипът на къмпнинг Крапец, това е стриктно ЗАБРАНЕНО !

Моля, използвайте вашите превозни средства САМО при наложителна причина и неотложна нужда.

По този начин почивката на всички ни е ПЪЛНОЦЕННА и ПРЕКРАСНА !

Маскимлано допустиамата скорост на цялата територия на къмпинг Крапец е 5 км/ч. НЕ Е РАЗРЕШЕНО  използването на клаксони, звукови и светлинни сигнали от вашите превозни средства.

Слушането на музика и шумът от TV и вашите устройства за игра и забавление е позволено само дотолкова,че  силата на звука не притеснява останалите почиващи в къмпинга.
Преместването на съоръженията на къмпинга (маси, столове, шезлонг, чадъри и др.) се извършва САМО от персоналът на къмпинг Крапец.
Забранява се употребата на електричество за палатките, караваните и кемперите за зхранване на готварски печки, котлони, фурни, климатици или отоплителни уреди !!!

Вашите неприкосновени моменти за почивка са:

00:00-08:00,

15:00-17:00.

Със стъпването си в къмпинга всеки един посетител дава автоматично съгласие си,че приема и ще изпълнава стриктно условията на настоящият правилник.