Къмпинг Крапец

Къмпингът разположен на територия от 39 декара е построен в края на 60-те и началото 70-те години на 20-ти век със 120 бунгала, голям магазин за хранителни и битови стоки, ресторант, и дискотека, но с годините голяма част от тях са станали силно амортиизирани. През 2015 година започна поетапно възстановяване на къмпинга в първоначалния му вид. Ремонтирани са 40 бунгала и три санитарни помещения с бани и тоалетни. Създадени са условия за разполагане на палатки, кемпери и каравани и подвързването им към ток и вода и интернет. В момента къмпингът разполага с 180 места за палатки, 50 места за кемпери и каравани и 40 бунгала. Къмпингът е разположен в най-северната част на Българското Черноморие и отстои на 2 км. северно от село Крапец. Местността е много красива, а в гората всеки намира прохлада от топлото време. Плажната ивица пред къмпинга е място за отдих, отмора и всевъзможни спортни дейности. Основен акцент разбира се е отадеден на сърфингът и кайт-сърфингът-мястото за което те са просто създадени.

Услуги

Бийч бар
Топла вода 24 часа в денонощието
Мини маркет
Детска площадка
Места за барбекю
Спортни игрища

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС


Спорт

Най-северната част от българското черноморие е идеална за сърф спорт. Дистанцията в отделните си части е подходяща за практикуване на всички нива уиндсърфинг и кайтсърфинг умения при подходящи метеорологични условия. Като цяло ивицата е с източно изложение и без големи носове, което определя наличието на силни североизточни ветрове.

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС


Плаж

Когато погледне на север, човек не вижда нищо друго освен море и пясъчна ивица. Това е така, защото плажните ивици на Дуранкулак и Крапец се сливат и образуват един необятен морски хоризонт. Плажната зона е много голяма и дива, дълга повече от 7 километра, а на места е над 400 метра широка. Плажът е с най-многобройни и дествени дюни по Северното Черноморие и попада в границите на Натура 2000 , като защитена територия и резерват. Това е едно от най-красивите места по Българското Черноморие, а защитено от закона , като резерват и от хората, които го посещават е единственото останало напълно дествено кътче . Всеки, вкусил от атмосферата на райския плаж Крапец усеща свободата, чува удара на вълните и морския бриз, нашепващи свобода и безгранична наслада.

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС


Beach Bar

На самият плаж , на по-малко от 300 метра от къмпинга, се намира „Бар Изгрев“. Барът се слави като пристанище за най-добри купони и е събирателна точка за всички усмихнати и свежи хора. Емблематичният бар ще ви посрещне с усмихнат персонал, собствена плажна зона с чадъри, шезлонги и шатри . През деня барът е като сенчест оазис, а за летните нощи през юли и август ви гарантира яки купони и големи парти изненади!

ПРЕКАРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ ПРИ НАС

Правилник

При настаняването си клиентът получава: входна карта, която трябва да е на разположение във всеки един момент, карта за палатка, която трябва да се закачи на видно място на палатката и стикер с номера на мястото, който трябва да се залепи на колата. Картите и стикерът се предават на рецепцията при отпътуването, за да се издаде фактура със сметката.

Не се приемат никакви промени в данните на входната карта. Всяка промяна (отпътуване или пристигане на човек, автомобил и др.) се заявява на рецепцията своевременно и се издава нова карта с новите данни.

Колите на клиентите се паркират на специални паркоместа, които се посочват от служителите.

Посещения са позволени само, ако са заявени на рецепцията. Автомобилите на посетителите може да се паркират на паркинга на къмпинга единствено, ако има свободни места.

Забранено е да се заема място на къмпинга извън това, което Ви е посочено от служителите.

В деня на отпътуването до 12.00ч. трябва да се освободи мястото и да се изплати сметката. Клиентът може да остане в къмпинга до 17.00ч.
На рецепцията на къмпинга има дъска за съобщения, където е закачена цялата информация относно функционирането на къмпинга и на отделенията му (портал, каса, мини маркет и др.).

Помогнете да запазим мястото чисто! Не хвърляйте фасове и други предмети на пясъка и в къмпинга. Навсякъде има поставени кофи за смет за отпадъците.

Къмпингът е разположен сред гората и затова е забранено паленето на огън по какъвто и да е повод както в къмпинга, така и на плажа. Позволено е само на обособените места за барбекю.

Не се допускат домашни любимци в бунгалата. Домашните любимци са разрешени в палатките, кемперите и караваните, ако са вързани и ако собственикът им се грижи да не нарушават спокойствието на останалите клиенти, както и да събира изпражненията им. Забранено е използването на общите части (тоалетна, баня и др.) от домашните любимци.
Не използвайте в къмпинга колите или моторите си без наложителна причина!

Ограничението на скоростта в къмпинга е 5 км/ч. Забранено е използването на клаксон в къмпинга.

Слушането на радио, телевизия, музика и др. е позволено само, ако силата на звука не притеснява останалите клиенти на къмпинга.
Забранено е преместването на съоръженията на къмпинга (маси, столове, шезлонг, чадъри и др.) от мястото, където са поставени.
Забранява се употребата на ток за печки, котлони, фурни, климатици.

Часове за почивка: 00:00-08:00, 15:00-17:00.

Влизането и престоят в къмпинга означават съгласие с условията на настоящия правилник.