Настаняване

5 основни вида бунгала подходящи за всяка компания и бюджет

100 места за кемпери и каравани с достъп до ток, вода и интернет

300 места за палатки с достъп до ток, вода и санитарни помещения

Бунгала

Къмпинг Крапец, разположен на територия от 39 000 м2 е построен в края на 60-те години на 20-ти век със 120 бунгала, голям магазин за хранителни и битови стоки, ресторант, и дискотека. В наши дни, с много грижа и внимание към всеки детайл, къмпингът предлага изключителни условия за незабаравима ваканция и директно общуване с девствената природа.

Изцяло съобразено с нуждите на съвременният живот и комфорт, всеки посетител има възможност да ползва всеки един от четирите перфектни  санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ- кабини и външни летни душове, вътрешни и външни комфортни умивалници и мивки, с осигурена постоянна топла вода.

SEA BREEZE GLAMPING

Характеристики и удобства:

 • Площ 18 кв.м
 • Напълно екологично в хармония с природата
 • Естествена прохлада от вековната гора
 • Просторна прохладна веранда, изградена от висококачествена естествена дървесина, луксозно обзаведена и оборудвана;
 • Луксозна спалня King Size  с луксозно спално бельо
 • Хладилник с камера
 • Грижливо почистване
 • Барбекю
 • Безплатно паркомясто
 • Бебешко креватче (при поискване на рецепция)
 • Възможност за допълнително настаняване.

МЕСТА ЗА КАРАВАНИ И КЕМПЕРИ

За Кемперите и Караваните има осигурени над 100 места в гората, като има изградени достатъчно колонки за подвързване на ток и вода

Изцяло съобразено с нуждите на съвременният живот и комфорт, всеки посетител има възможност да ползва всеки един от четирите перфектни санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ- кабини и външни летни душове, вътрешни и външни комфортни умивалници и мивки, с осигурена постоянна топла вода.

ПАЛАТКИ

В гората има места за около 300 палатки. Като има изградени достатъчно колонки за подвързване на ток и вода

Изцяло съобразено с нуждите на съвременният живот и комфорт, всеки посетител има възможност да ползва всеки един от четирите перфектни санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ- кабини и външни летни душове, вътрешни и външни комфортни умивалници и мивки, с осигурена постоянна топла вода.

Резервирай своята почивка в Крапец и се наслади на лятото

УСЛОВИЯ ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ

Не се приемат резервации за палатки, кемпер или каравана за по-малко от 5 дни, можете да направите резервация за бунгало White Pearls и Seahorse за минимум двудневен престой. Минимален престой за вила Bali е 3 нощувки, за вили Turquoise и Sunrise – 4 нощувки.

Резервацията важи само при заплащане на 100% от цялата сума, преведена по банковата ни сметка, която ще Ви предоставим.

Заплащане за ползваните услуги се прави предварително, най-късно в деня на настаняване.

Час на настаняване – след 14.00ч. | Час на тръгване – до 12.00ч.

В деня на заминаване, ако стаята не е освободена до 12:00ч. всеки последващ час се заплаща 10лв.

Разполагането на каравани, кемпери и палатки се извършва във времето от 9:00 до 23:00 часа.

В случай на анулиране на резервацията, предплатата се възстановява, само ако анулирането е станало не по-късно от 15 дни от датата на програмираното пристигане.

В случай на анулиране на резервацията в рамките на по-малко от 15 дни, на клиента се възстановява 50% от сумата на предплатата, а ако анулирането стане по-малко от 7 дни преди датата на настаняване, предплатата не се връща.

В случай на анулиране на резервацията по време на престоя, клиентът се задължава да заплати цялата сума до края на престоя си.

В случай, че резервацията става в дните петък, събота или неделя, сумата на предплатата трябва да се внесе в банковата сметка най-късно до 72 часа преди датата на настаняването, в противен случай резервацията се анулира автоматично.

Клиентът е длъжен да се информира за правилника на къмпинга, който може да получи на рецепцията в деня на пристигането си. Настаняването и престоят означават съгласие с условията на правилника на къмпинга.

Цена и за престой на домашни любимци 5лв. на ден.