Вили и Бунгала в Къмпинг Крапец

Открий своето перфектно бунгало на
морето в Крапец

Bali Villas

1-2 госта25m2

Бунгало с една спалня. Разполага с просторна прохладна веранда, изградена от висококачествена естествена дървесина, луксозно обзаведенo и оборудванo.

Включени са:

Тоалетни принадлежности, грижливо почистване, барбекю, безплатно паркомясто

Резервирай сега
Удобства:
Луксозна спалня King Size с луксозно спално бельоСамостоятелен санитарен възелКлиматик инверторенБарбекюХладилник с камераНапълно оборудван кухненски бокс – вграден плот за готвене, съдове за готвене, прибориМинималния престой за Bali Villas е 3 нощувки

Turquoise Villas

2-4 госта35m2

Семейно бунгало с настаняване на до 4-ма души. Разполага с просторна прохладна веранда, изградена от висококачествена естествена дървесина, луксозно обзаведена и оборудван.

Включени са:

Тоалетни принадлежности, грижливо почистване, барбекю, безплатно паркомясто

Резервирай сега
Удобства:
Луксозна спалня King Size с луксозно спално бельоСамостоятелен санитарен възелКлиматик инверторенБарбекюХладилник с камераНапълно оборудван кухненски бокс – вграден плот за готвене, съдове за готвене, прибориМинималния престой за Turquoise Villas е 4 нощувки

Sunrise Villas

3-6 госта50m2

Семейно бунгало с настаняване на до 6-ма души. Разполага с просторна прохладна веранда, изградена от висококачествена естествена дървесина, луксозно обзаведена и оборудвана. Напълно оборудван кухненски бокс – вграден плот за готвене, съдове за готвене, прибори.

Резервирай сега
Удобства:
Луксозна спалня King Size с луксозно спално бельоСамостоятелен санитарен възелКлиматик инверторенБарбекюХладилник с камераНапълно оборудван кухненски бокс – вграден плот за готвене, съдове за готвене, прибориМинималния престой за Sunrise Villas е 4 нощувки

Seahorse Villas

1-2 госта

Уютни бунгала  , като всяко едно се състои от стая с комфортно двойно легло, обзавежадне и хладилник.

Всяко бунгало е с покрита, прохладна веранда,обзаведна с маса, столове, хамак и хладилник, който е поставен на терасата.

В обслужващата зона на бунгала са изградени четири съвремнни санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ кабини и външни душове, вътрешни и външни комфортни умивалници и мивки, всичко това снабдено  с постоянна топла вода .

*снимката е илюстративна

Резервирай сега
Удобства:
Хладилник с камераМинималния престой за Seahorse Villas е 2 нощувки

White Pearls Rooms

2 госта

Уютни бунгала , всяко едно от които се състои от две стаи с отделен вход.

Едната стая е с комфортно легло за двама ,а  другата стая е с две отделни комфортни легла.

Всяко бунгало раполага с покрита веранда, която осигурява прекрасна прохлада в горещите дни, обзаведна с маса, столове, хамак и хладилник.

В обслужващата зона на бунгала са изградени четири съвременни  санитарни помещения, които разполагат с тоалетни, душ кабини и външни душове, вътрешни и външни комфортни умивалници и мивки, с осигурена постоянна топла вода .

В част от бунгалата има поставени и разтегателни фотьойли с възможност да бъдат настанени допълнително до две деца или 1 възрастен.

Резервирай сега
Удобства:
Хладилник с камераМинималния престой за White Pearls Rooms е 2 нощувки